30/6

Jag börjar tvivla på om jag kommer få igång denna nya blogg, jag glömmer den ju hela tiden!
Men, ska försöka. Nu har semestern börjat. Det är väldigt skönt på många sätt. Men också väldigt konstigt. Så mycket tid det finns! Och vi som inte har bokat in något alls av flera olika orsaker men främst pga min förbannade ryggvärk. Man kan väl säga att det finns mycket tid för kärlek och lek men också mer tid för konflikter. Och att inte ha planerat upp oss är inte bara skönt utan vissa dagar jobbigt. Det finns så många möjligheter. Längre än såhär kan iallafall inte dagarna bli. Idag kl 12 hade det hunnits med lekpark, parken zoo, lång frukost ute, inne lek, skurning av badrum, lie städning i garderoben...ja...

Ikväll fiskar David och Louise snusar. Jag shoppar väggord på nätet. Har aldrig gillar den men har kommit på migsjälv med att beundra det hos våra grannar så tydligen gillar jag det nu? Snart står der "Bus är inget man hittar på, Det bara blir så" På Louises väggar. Till bebisen får vi se. Siktar på ett tradera köp där. Typ "Godnatt, vår skatt" eller något. 

Magen är enorm! Hur ska detta gå? My god! Varför måste jag vara denne typen som blir en val när jag väntar barn? Tack för den! Jag svär, jag har inte ätit mig till detta, det bara blir! Jag är sååå stoooor och kilona är såååå många nu! Det är inte rättvist. Och inte ska det gå bort någe lätt efter tvåan heller. 
Nåja, inte mycket att göra nu! På måndag börjar min graviditetspenning gälla. Thank God!!! Hur befriande och lättande det känns anar ingen. I augusti jobbar David. Louise går på förskolan, lite som deet passar. Jag kan hämta tidigt när jag vill, vi kan vara lediga när vi vill. Och jag kan vara ensam och VILA massor! För sista gången på ett par år tid för migsjälv! Men ska också se till att pyssla om hemmet så allt är fint och rent när bebisen ÄNTLIGEN kommer och passa på att vara mycket, mycket med Louise. Bara hon och jag. Det blir så bra. Haha jag längtar tills Davids semester är slut! Inte för att han inte låter mig vila, det gör han, men det går inte att vila med två semesterfirare hemma. Och på nätterna får jag så dålig sömn dels för att Louise strular och dels för att plågorna pinar.

Till helgen blir det dop, bröllop, jobb och full rulle! Men imorgon blir det en mys dag. Ska lämna mina två semesterfirare och sticka in till stan. Är ju typ aldrig där längre. Måsta köpa en silver kedja till förlovningsringen då jag börjat samla vätska. Inte så mycket ännu dock, peppar, peppar...verkar som att det blir fin skor på bröllopet i helgen! Ska luncha med Malin. Så mysigt!!! Sen tror jag att jag strosar lite. Varför stressa hem? Jag är ju alltid hemma!!! Ska titta på födelsedagspresenter också. Till david. Han ska åka och fiska i stuga, eller han ska fiska i sjön men bo i stuga och jag ska ju få min crosstrainer, det är våra födelsedagspresenter i år. Men lite små paket till frukosten måsta han ju få. Dessutom behöver jag hjälpa Louise att fixa något till sin pappa.  Men VAAAAAAD?

Oj, oj, oj klockan är över 22! Bums i sängen!!!




21/6 Laddar in från mobilen


Förskoletjej. Klädd för sol och regn.

När man hälsar på mormor ser man snart ut såhär.


Bad hos världens bästa grannar!

Törstsläckare hos oss.

Mys i soffan. Njuter varje gång, det blir inte många sekunder.

Första mogna gubben i vårt jordgubbsland. Nu plockar vi varje dag!

Suddig bild från busborgen.

Varför måste man alltid se vad som händer om man målat ögonen?

Det var lite av våra bilder från juni!
Idag fyller min lillebror Joakim 18 år och har klarat uppkörningen. Grattis. Jag är bara 6 år äldre och ja...när Louise börjar skolan finns inga ursäkter längre.

Nu börjar Davids semester snart och bebisens rum ska möbleras. Kläder ska tvättas och vikas...mysigt! Vill vara i god tid då man inte vet hur mycket man klarar sista svängen sen! Louise ska vara ledig också, såklart! Det ska bli härligt. Känns bra! Alla hemma! Tänk vad mycket jag ska få sova nu..haha! Det första jag tänker på!

Louise fyller två om två månader! Fantastiskt! Som det verkar på henne är hon blöjfri då också. Definitivt på dagtid. Så när hon kommer till förskolan i Augusti fyller jag inte på några blöjor! Hon har slutat kissa i sömnen och börjar bli bra på att ta av och på byxa och trosa.  Annars ber hon om hjälp, vilket är helt ok tycker jag! Händer väl en del olyckor såklart. Men snarare hemma och inne än ute. Vi går ut utan, handlar utan ovs. Tyvärr körde vi belöning i början och det är svårt att bryta. Två russin varje gång vill hon ha. JAg är så glad att hon helt av sig självt valt pottan. Vi tog bort skötbordet och flyttade allt som har med kiss och bajs att göra till badrummet. Det gjorde susen! Känns så bra att vara på god väg!

Hur gör man när man vill lägga upp en bild direkt från iphone till bloggen?

 


21/6 Laddar in bilder från juni


Piano-time hos morfar-Louise förståss:)
"Binka lilla päna däj" sjunger hon nog här.
Eller kanske "Häj hommej Pippi Jånptjånp"

Louise och Angelina på parken Zoo. Kusinerna båda väldigt rosa och blommiga.

Trött tjej efter årets första parken zoo.

Svettig flicka på Angelas studensfest. Louise var så vacker och vi jagade henne med kameran men eftersom hon bara ska ha den själv så fort hon ser den blev det inte så mycket...


Alicia hos oss och ritar. Louises kompis som hon inte kan få nog av:)

Gruppaktiviterer på badrummet. Ursäkta barn, men ni är ju så söta<3

Här serveras mat i Lollos kök. Bra servica är det också.

Tjocka jag. Säger inget mer, snart 80kg.

Louise i hallen redo för en sommar dag!

Mellis

Det absolut vanligasta är att man hittar Louise lekandes med pippifigurerna och duplo.
Hon bygger "billabilletulla" och gör sängar som figurerna får "tåva" på. Tommi, Anka, Pippi, Lilla dubben, Hätiton.

Louise tittar på blommor i pappa och siws fantastiska trädgård. Självklart har man inte kläder på sig hos morfar.

I bästa fall lyckas man plocka en blomma när ingen ser.

Sover sött. Listan är lång på allt som ska ligga på plats innan någon kan sova.

Festival på förskolan i regnet. Snyggt med svarta naglar?
Mamma gillar inte:/ Men hon skulle ha. Mormor har lärt henne. JAg hade bara svart jag är ju inte direkt fru nagelfix.


Det blir nog mer bilder sen.
Nu ska vi gå på förskolan!


18/6

Det blir lite här snart! Lovar! Dålig på att skapa blogg! Men än på länge föds inga barn och hur graviditeten varit lär denne få höra om endå! Nu sitter jag på gården och väntar på att David lägger Louise. Det krävs att jag går ut. Sen är det sängen för mig också! Imorgon jobbar jag mitt absolut sista pass. Jag mår jätte dåligt just nu utan att överdriva. Blir en lång dag. Snart går David på sem och han har lovat mig guld och gröna skogar då! Det blir fint det! Frukost på sängen och all vila jag behöver! Vilken otroligt fin man han är om det blir så! Kommer ni ihåg, dom som hängt med, hur bitter jag var sista månaden med Louise i magen? Jag är redan där! Vem var det som sa att andra gången går snabbare? Ingen kommer få höra det av mig iallafall. Min barnmorska påminner mig varje gång om att man minsann inte behöver gilla att vara gravid. Det var ju bra. Men såklart när lilla hjärtat är här kommer jag inse att det var värt varje dag med smärta, fettet och sömnlöshet. En till, helt fantastiskt! Men just nu... Oj! Mina grannar sitter ute och fylle grälar! Usch pinsamt att snart resa mig! Hoppas dom är för fulla hör att se mig! Inte så farligt med en helt vit sommar ändå känner jag! Usch vad äckligt det är med fylla! Nu ska jag smyga hemåt och se om Louise gjort sig hemma i sängen. Svammel! God natt!

RSS 2.0