En massa tankar och känslor

Sitter med lite bonus tid. Malin är "vår" idag och det är perfekt! Hon skulle med till öppna förskolan för första gången men jag frågade om inte hon kunde gå själv med Louise i helgen för jag var ju verkligen slutkörd, totalt utpumpad och helt och håller ett vrak. Så de gick själva men jag har fått sova riktigt bra inatt och kände mig inte alls trött nu när vilotiden kom. Så jag har gjort massor som jag tänkt göra tis-ons viklet iallafall leder till vila för då kan jag ville de dagarna istället om jag vill och behöver. Så vila ger det mig iallafall. Smart drag. Joah sover jättegott eftersom jag dammsugit. Lunchen är klar. Svampsoppa för min och malins del och stuvade makaroner med köttbullar för Louises del.

Jag har också suttit och skrivit ett helt äkta handskrivet brav till min barndoms bästaste vän, också en Malin, som bor i uppsala. Pratat med pappa som kommer och fikar om nån timma. Fikar, varför skriver jag så? Vi ska säkert ha kaffe men det vora med rätt att skriva att han kommer och leker. Kommer och umgås. Fast det gör man ju när man fikar men..äsch, ni fattar? Här fikar men inte här leker man!

Tråkigt med vågen imorse. Fan. Jag är så jävla less på kroppsresor. Jag vill landa. Men det hinner jag innan jag åldras iallafall i 20-25 år kan jag väl få bara vara? Det vora himla jätte härligt. Men nu ska man tänka till lite här iallafall. Jag SKITER i det hela nu. Om träningen ger nada så kan det vara, kan lägga dom krafterna på något annat lika gärna om det endå bara står still/ökar. Jag kan väl ge fan i bullar och godis sånt skit, men i övrigt tänkter jag också skita fan i vad det är för mat på tallriken för det tar energi att tänka på mat också. Men helt ärligt, inte ska jag väl förtjäna att gå upp i vikt??? Jag kanske kör nån sån där förbaskad pulver hejåhå diet innan sommaren, inte för jag tror på dom för det lär ju inte hålla men jag kan ju leva på tanken just nu iallafall???

Barnen är snoriga, Louise hostar tack och lov inte Johan ännu. David och jag klarar oss men har båda lite varningssignaler för att förkylningar är på väg.


Jag längtar såååååååå efter mig och David just nu!!! Det finns ingen tid. Jag lägger mig med Johan. Sent. Ingen titta tv ihop i lugn och ro och kunna hålla om. Jag vill ligga i hans famn i timmar och se film. Jag längtar till vi lägger bägge barn för natten tidigare och kan göra det. Vi är vansinngt dåliga på att pussa, krama och sånt i vardagen mitt i allt. Men varför ska man ha förspel när det aldrig blir mer? JO, jag vet det är viktigt endå. Men vi är som sagt USLA på det. Jag är med varje-varannan dag typen med sexiga sms, massa taffs och sånt. Och det..uh...går ju inte?! Skillnaden mellan oss innan barnen och nu är lika stor som....något med mycket, mycket skillnad. När vi får tid, då ska jag verkligen göra vad jag kan för att bli en härlig flickvän att älska massor, massor. Just nu känner jag mig knappt som en flickvän.


Jag är för dålig på att njuta av här och nu. Längtar tillbaka till massor, onödigt. Dit kommer man inte. Det är mig och David jag saknar där och att jobba hårt och fokuserat någonstans där det händer massor. Men det finns ju framåt också. Och då får jag fokusera på framåt om jag nu inte kan fokusera på nu. Framåt finns massor att längta tills. Johan är så älskad och så underbar och jag är bara lycklig över honom. Varför ska jag gå och tänka på sen, sen, sen. Nu, då? Min lilla baby. Är det tröttheten? Saknar att vara flickvän, kvinna och inte helt och fullständigt bara mamma. Får man känna såhär?

Nu kommer dom snart! Johan verkar sova ännnu. Det är nog bra för hans förkylning.

 

 


Plus ett kilo

Måndag=vägning och jag har gått upp ett kilo. Fy fan säger jag bara!!! Nästan 60kg igen och jag som vill väga 50 fy fan vad jag är arg!!! Vad fan krävs???


Vackert!

Verkligen jätte vackert!


30/10

Ååååh vad trött jag är!!! Och så ska dygnet vara extra långt också! Johan har varit omöjlig i natt! Minimalt med sömn. Idag jobbar D sen tränar han till 18.30 så det blir en lång dag. Jag kanske måste lära Louise ringa 112 utifall jag kolapsar?

Gooooodis vad fan!!!!

Nu är det kört med godisuppehållet då jag efter nästan 2,5 dygn utan en enda hel timma sovandes och bara ca 5-6 timmar totalt käkar en bit av Louises torkade frukt från bion förra helgen. Jisses vad gott med socker. Och uppiggande! Hm...


Johan snarkar så lugnt och fint!

Vad ska man annars hitta på när man är så liten?


Hej!

Finaste killen:-)


29/10

Lördag igen. Går det inte ganska fort endå? Bra det tycker jag!!! Louise och David är på "Billyt" och handlar. Ikväll blir det fiskgryta:-) Bästa jag vet tror jag! Jag har duschat och Johan sover. Jag fuskar, dammsugaren är på. Dumt kanske jag vet man vad tusan vi måsta dra ut mellan hans mål och då tycker jag det är viktigare att han sover än hur han sover. Han ligger iallafall i vagnen.

 Natten sisådär igen. Men jag mår bättre än igår för då var jag trött vill jag lova på eftermiddagen. La mig på golvet och vilade medans Louise fick leka doktor på mig. Sen efter kvällsmaten fick jag lite ny energi. Man delar upp dagarna i faser. Idag vet jag att jag blir trött i eftermiddag så jag tränade på förmiddagen för det orkar jag aldrig sen.

David ska åka och byta däck, det tar säkert ett par timmar. Johan ska nog vara vaken så jag tror inte det blir någon lekpark idag, tyvärr. Imorgon ska jag ut och leka med henne iallafall. Man är ute för lite just nu men det har handlat om att göra det enkelt. Förmiddagspasset Johan sover imorgon får bli ute!

Har skrivit en "mall" för vad vi ska sträva efter för man tider med Johan och också pratat om hur den ska förändras och vilka mål som behöver krympa/försvinna samt vlka som ska växa. Testade vatten inatt det kan man tydligen ge ersättningsbarn. Inte välkommet av Johan som blev fullkomligt vansinnig. Medveten kille det här. Ska forska och rådgöra om man eventuellt kan fortsätta med flaskan som är det enda han somnar av på natten men "blaska" ut det lite. HAn vill äta mer än vad han behöver och mer än vad matsmältningen fixar. Om som läser detta kan något bra om sånt här lämna gärna en kommentar. Jag vet inte alls, uppskattar alla tips.
ca 22-23 skopor non rekomenderar bvc och Johan har druckit ungeför 25-30.

Nu vaknar gossen!

Vakna!

Och alla dop inbjudningar klara!


Jackpot!!!

Båda barnen sover. Fredags tacosen? Hackat, mixat rivet och klart!!! Dammsugningen? Fixat igår när Johan behövde oväsen. Badrummet? Äsch! Tvätten? Klart! Diskbänken? Skinande rent! Sängarna? Äsch! Handla? Fixat igår! Vila? Energidryck och lite surf funkar bra!!! Raka benen och tvätta håret? Äsch! En del gör man till rutin annat till orutin och då hittar man en perfekt fredag!!!

28/10

Nu är det fredag. Vi får kort helg men endå vad skönt. Fick inte alls sova många stunder i natt. Men nu 6 koppar kaffe, korv med bröd och massa frukt senare är jag lite piggare. Är på öf och ska gå hem strax. Det är alltid en rejäl kamp med Louise då. Sen får vi se om jag lyckas lägga henne en liten stund hemma. Johan sover nu. Han ville äta snutta i napp och bara ratar nappen vet inte vad jag ska göra? Shit vad gott det var med korv och bröd. Så mycket socker har jag inte ätit på två månader tror jag. Men korvbröd är ju ingen macka så det får ingå i min kost:-) det är mack missbruket jag måste undvika.

Suck!

David måste jobba till tidigast 19 med demo i Mariefred idag. Tråkigt. Oplanerade ensam med barnen kvällar i don't like. Hinner inte träna då heller, som jag ställt in mig på. Men pengar in är bättre än fläsk bort eller? :-p


Till mig:-)

För jag kan inte ge David rosor som
Bara kostar 19.90 på Lidl. Drog en repa där efter BVC. Billig sockerfri koffeindryck där! Köpte också doftljus, tops, Minikeso, billiga chips (det kan han få, haha) talgbollar och majsolja. Johan ska ha det i mjölken. Han har dragit iväg rejält på kurvan vilket är ett tecken på att vi ger för mycket nan. Nu är det dax för rutin. 700ml/dygn ca ska han ha delat på 6ggr el doktorn. Men om man häller olja i mjölken borde han ju inte sluta växa så fort? Men det ska smörja tarmen. Mer massage också. Bäst att följa alla råd man får.


27/10

Ny vardag. En vanlig dag, inga ledighetsfasoner;-P
Det var grymt skönt med en helg mitt i veckan. Att få en dag där jag kan lägga all min uppmärksamhet på Louise är guld värd då hon ju alltid annars får dela den.  Sen är ju hon två år och blir aldrig mätt på det utan redan i dörrposten skrek och gapade hon efter att gå vidare på fler roligheter. Det får man ta, så små barn visar inte tacksamheten på det vanliga sättet.

Johan och jag har lämnat Louise efter en riktigt lugn morgon. Bra natt också. Han äter ju ofta men lite och jag värmer inte så en påfyllning räcker, ev en tidigt på morgonen också. Han har helt klart fått natt och dag. Men han är dålig på att kunna sova ett pass på eftermiddagen så han blir övertrött och svår nattad tyvärr.
På vägen från förskolan handlade vi(morgondagens middag) och tog ut pengar till öppna förskolan. Något jag brukar komma på i sista minuten. Jag blir så nöjd när jag kommer ihåg saker och gör det enklare för oss. Går helst inte på ica med tvååring+magbebis.

Nu sitter jag med kaffe och greap. Vi ska på bvc kl 11 som jag aldrig varit på och vi behöver gå i god tid så det blir att väcka pojken för att försöka få i lite mat och se till att han istället vill sova i vagnen på vägen dit. Han är inte så enkel längre utan har gaser i magen mest hela tiden och kan skrika ett tag ibland. Då blir man lite nervös över sånna här äventyr men jag är nyfiken på vikten och behöver lite rådgivning så vi ska ta oss dit iallafall. Måste ju se så att allt är som det ska. Man bär en konstant skuld när man valt bort amningen redan efter en månad. Även om det var genom tänkt och ett beslut vi tog tillsammans här så ångrar jag mig nån eller ett par gånger varje dag. Men å andra sidan är det väldigt bra för hela familjen att jag kan sticka i väg med Louise ibland och jobba varannan söndag. David tycker om att vi kan vara "lika värda" såklart, jag också. Mamma och pappa går lika bra för Johan och för Louise.

Jag skulle kunna städa istället men dammsuga kan man göra när Johan har svårt att sova, då somnar han som en stock och badrummet skurar man när man vaknar Louise i badet. Det gäller att hitta sinna smarta lösningar på att fånga två flugor med en smäll, då får man mera lugn och mindre stress.

Helgen som kommer blir lugn. Hemma bara vara. Fixa däcken. Söndagen har David jobb sen innebandy så vi är själva 06-19 ungefär- KOM GÄRNA OCH HÄLSA PÅ OSS:-) Jag jobbar ju inte denna söndag utan nästa.

Nu sätta fart men något vettigare.

26/10

Vad gör ni? Äter korvstroganoff eller? Kanske pannbiff? Vi har just slukat lammytterfile mad rödvinssås, labne baba ganosh(?) och libanes sallad. Badhuset var kanon, Louise trivdes som fisken i vattnet(haha?). Efter det sov hon i sin vagn och jag shoppade till Joahn sen gick vi på frissan och nu har hon fin lugg och gullig page.

I detta nu badas ytterligare i badkaret med pappan och Johan har powernapat och ligger här brevid och spanar in omgivningen. Ikväll blir det även babybad för imorgon är det dax för 2-mån besök hos läkaren. Men han är ju inte ens 8v ännu. Vet inte varför vi fick så pass tidigt.

Nu ska jag strax vara social med gossen. 30 min cross har jag kört också. Då har man iallafall gjort något för den sakens skull. Jisess vad nära jag är att kasta mig över godishyllan nu. Förbaskade kolisar som sätter fart på suget. Äpplan...det duger fint. Men när jag kommer till 55an då jäklar ska jag ha en god helg.

Badhuset nästa!!!

Nu sticker vi till stan. Usch jag gillar inte att bada och inte heller bikini. Speciellt inte för liten. Men jag får unna Louise detta och göra det bästa av det!


Hon är bäst!!!

Varje gång jag hämtar Louise blir jag så glad! Hon är visserligen ett äkta monster, somliga dar, men inte somliga...


Bra bra

Johan smälter maten bäst i famnen. Nu har jag handlat och förberett kvällsmat så allt bara kan kastas i woken strax innan David kommer. Kyckling wok med nudlar(jag får inga sånna) Har tränat 30. Matat migsjälv och Johan. Plockat undan i sovrummet som är ett enda stort baby-mama kaos oftast. Kvar att hinna är diskmaskin och ner med kläder och upp med nya. Sen är nog förskoledagen slut. 14.30 kommer våra kära grannar på lek. Jag har en bra dag! Sovit tillräckligt vilken skillnad det gör!


Måndag med vägning.

57,6.-0,8 Det var jag faktiskt värd. Trots sömnbrist som man ju ska bli så tjock av. Nu får vi hoppas det fortsätter åt rätt håll tills nästa måndag. Skönt att jag dumpade lchf. Att jag hittade felet. Kanske når jag mitt mål utan att mixtra massor innan maj och sommar garderoben. 51-52 någonstans. Eller: det gör jag!!!! Efter jul får jag säkert sova mer träna mer och pröva nån diet om det behövs. Inte nu. Har inte tid och ork.


24/10

2 mån till julafton!!! Jag längtat. Vi är på öppna fsk som vanligt. Johan har magknip och skriker en stund då o då. Känns bra med läkarbesök i veckan. Louise leker m dinosarier.


Jag längtar hem huhuhu

Men det är kul att jobba. Men ovant att vara ifrån Johan. Jag vänjer mig men just nu skulle jag vilja pussa min bebis lite.


Work!

Åker och jobbar. Ca 2h sömn mellan 2-4. Jäsp!


Åh!

Min son!!! Känns så bra att ha honom:-)


22/10 Vad göra?

Nu är Louise med sin far på bio. Någon nalle puh en timma. Hon hade lite bananchips och äppeldryck med sig. Det blir nog en häftig upplevelse men jag tror en otecknad hade vart bättre för hon är ganska ointresserad av tecknat. Men just nalle puh har hon gillat lite. Johan har varit lite "stökig" ett par dygn. Magen funkar inte helt bra och han har plötsligt svårt att komma till ro och få djupsömn. Vill bäras. Men i natt sov han ett par pass på hela två tim/gång vilket är grymt bra! Jag känner mig riktigt utvilad vilket är väldig tur då morgondagen är en arbetsdag. Känner mig enbart nöjd över det. Kul!

Imorse när frågan "vad vill du(jag) göra idag" kom upp blev det lite irriterat här. Jag sa att jag ville promenera(med Johan) och då tyckte David väl typ gör det nu på en gång då och få det överstökat så vi alla kan göra något. Därför går jag inte alls idag för jag liksom tappade lusten totalt. Tråkigt svar. Hur han tänkte vet jag inte, om vi skulle komma på något kul för hela familjen hade jag väl knappast skippat det för att jag inte varit ute ännu. Men saken är den att man inte gör så mycket med en plutt därför kanske man delvis delar lite på sig vilket vi nu gjort. Jag och Louise har varit ute och även handlat. Och nu är de ju på bio.

Det här med att "göra" någonting var inte så enkelt att komma på. Man kanske träffar släkt och vänner men vad annars...Ingen hade någon ide och alla vart typ besvikna, irriterade. Den enda som gjort ingenting idag är Johan. Men han har haft en famn att ligga i, någon som matar och byter, sjunger och pratar, masserar och smeker. Lite luft hade väl varit bra men ja...jag ville inte "få det överstökat".

Johan sov liggandes själv exakt typ 32 min så jag är glad att jag hann crosstraina de minutrarna(30). Men jag vette fan om den där lilla trampstunden ger något alls. Men jag måste sluta längta efter träning för det går inte. Och om känslan man har undertiden är att man får en onödig jävla tråkig grej överstökad är det inte längre jätteskönt. Någon får mig att känna så. Nu är jag en tjurig jävla gnällkärring I know. Men vad fan...!!! Jag vill ha en positiv inställning frå alla och en bra känsla. Louise gillar iaf att mamma tränar inför pulkarace som jag säger till henne.

Ringa och beställa mat! Äta asiatiskt vara glada och rara. Inte ha någon dag att planera för nu är den slut!

Om 2åringen själv får välja.

Vad ska vi göra idag? "leka". Så enkelt det kan vara!!! Men senare ska hon göra bio debut!!! Med David. Jag stannar nog hemma med babyn. Svårt att hitta på något lördags göra passar alla. Umgås med nära o kära.


Tomten!

Louise vill ha ett stort dockhus. Dax för nissarna att börja snickra!


Johan oxå här.

Sover såklart.


Öppna förskolan.

Mammafredag och först Tomas kyrkan. Sedan lunch och lek och kl 15.30 kommer Malin! Då börjar helgen!!!


Pankis!

Försöker vara världens bästa mamma då är väl detta rätt på menyn efter trattkantarellsoppa. Den är jag tyvärr mindre nöjd med. Pojken ligger kvar på soffan och jäser. Oj nu brände jag tvåan. Ettan blev degig...försöker iallafall:-)


Och vi myser med!

Några minuter sen leker vi!


Baby livet!

Välförtjänt efter magknips timmar. Jäkla massa skit i magen nu alltså. En liten lur sen kämpar vi vidare med prutteriet.


20/10

Det blev en mindre bra natt tyvärr. Men jag mår OK, fast det är ju bara lunch. Har varit hos min psykolog på barnhälsovården. Det finns för mycket att prata om just nu så det gav inte så mycket. Det är barnen, kroppen, relationen, hanteringen av sömnbristen, fel prioriteringar och energi på fel saker. Normalt tillstånd för hyffsat ung nybliven 2-barnsmamma tror jag.

 Det enda vi kunde avsluta med var att jag inte ska prova mina kläder mer förns jag gått ner mer eftersom jag vet att jag inte kan ha dom än på några kgs. Slöseri av tid energi och humör. Hon tycker förståss jag ska lägga hela kroppen på hyllan men jag är för medveten om att jag mår mycket bättre av att bli lite smalare. Istället för att hitta en passande diet ska jag hålla igen på allt uppenbart onödigt. Inte tänka mer på det. Fast ja...inte så enkelt tycker jag, helt ärligt.

Jag ska inte bygga upp för höga förväntningar om att Johans dygnsrytm ordnar sig snart. Det kan ta tid och jag måste anpassa mig så gott det går nu. Men såklart också uthärda.
Min och Johans promenad är bra dom dagar Louise har förskola och lördagar. Men innan hämtning istället för efter lämning ska den ligga.

Vi pratade lite kring Louise men utan något direkt konkret att sammanfatta här. Vissa dagar går hennes trots och test inte alls bra för mig att hantera. Hon blir så arg och ledsen när jag är upptagen eller när hon ska vänta, inte få något hon vill ha osv att jag inte kan nå fram till henne när jag pratar så att jag kan få henne att förstå varför det är på ett visst sätt. Just igår hade vi en vansinngt tuff stund under matlagningen trors att jag försökte engagera henne. Johan sov och det var ju tur, det var lekandet som fick lida. Det hela slutade med att jag blev arga mamman med en inte så rolig ton och hon ännu argare och väldigt ledsen. Det kändes jobbigt på kvällen sen. Jag vill ALDRIG vara arg. Men det min psykolog sa var att vi inte alls ska tro att vi lekt för mycket med henne. Vi gillar att umgås med våra barn och leka så det ska vi ta till vara på och njuta av. Men laga mat, tvätta, mata och byta och pyssla om Johan mm. ska naturligtvis också göras. Hoppas jag kan få henne att förstå hur det hela måste få hinnas med. Hon kanske kan vara med mer i matlagning, tvättning och sånt. Dom här utbrotten börjar bli jobbiga nu usch! Det minsta lilla vi gör krånglas till rejält av en testande 2åring på sin spets. Inte en dag får jag på kläder osv utan "bråk". Aldrig kan vi gå raka vägen dit vi ska osv...och med Johan blir det svårt. Mitt tålamod måste räcka länge.

Jag skulle behöve lite, lite vuxentid också. Men jag måste ju jaga sömn...det är synd. Får se promenaderna som min tid. Och dom här stunderna när Johan smälter sin mat i min famn och jag skriver för så är det oftast.

Nu ska jag göra lita nytta för att sedan kunna leka. Men middagen tänker jag laga senare och då får mina barn gilla läget. Ja inte gapskrika hungriga med bajsig blöja så men ni fattar hur jag menar? Måste kunna ha rutin på att mamma lagar mat. Inte direkt så att vi äter mat som tar 4 timmar att laga vi håller oss till enkelt. Varför rulla små fina köttbullar när man kan steka köttfärsklumpar?

Sova gott snart?

Nattar Johan. Ska bli intressant att se hur en natt blir efter en väldigt vaken dag. Håller tummarna på något bra. Tänk så är han överträtt och ont i magen? Nej det blir en bra natt. Jätte bra. Imorgon fm ska vi ju gå tull sjukhuset då får han oxå sova om han vill. Nu är han svår att natta.

19/10

Idag har jag fått en ny Johan! Kan man tro iallafall. Han är vaken, pigg, social och nyfiken! Spännande! Matar just innan vi ska hämta Louise tidigt. Har kört crosstrainer för vi har ju såklart inte lyckats komma ut. Efter förskolan ska vi hem lite kort sen blir det Tomas kyrkan igen med Yllka+barn. Min vakna bebis är föresten underbar, ljuvlig och stört skön! Har bara hunnit med honom idag men då är det väl som det ska? Inte ens de 30 min jag tränade sov han helt, coolt! Kanske sova ett långt pass nu så hinner jag ge Louise dom 110% mamma hon vill ha ett tag. Så ska man fixa lite pannbiffar också och efter middagen sticker D och TRÄNAR så jag bli själv med kidsen ikväll. Det blir nog utmanande men jag skippar deras bad tror jag. Lite "nybörjar" kväll blir det för mig. Vi kör stenhårt på att inte ha Johan i sovrummet när det inte är nattssömn och vi har ljud och ljus på så mycker att han ska märka skillnad. Det är väl vad man kan göra. Dra ut på de stunder han är vaken om det går och låta honom sova färdigt när han väl sover. Efter kl 18-19 försöker vi störa lite. Vad tiden går fort idag!!!

Tomat fest!

Sitter och tittar på Anthony bourdain och då bara måste men äta. Dom slaktar en gris och lagar hela på alla möjliga vis. Så jag unnar mig en tomat med örtsalt. Om jag går upp i vikt av detta är det stora fel på mig. Snart sova. Inte trött, häftigt. Sovit mer än 4 h på ett dygn då mår man prima! 60 min crosstrainer har jag avklarat också. Imorgon lämnar David Louise så fram till 12.45 är dagen tom och till för vila. Känns bra. På torsdag blir det värre ska man bort till sjukhuset...jobbigt men säkert viktigt.

Titta!

Vaken och äter! Wow!!!!


Titta!


Nån som vill betala?

Så jävla dålig var jag inte den där jävla fredagen!!!! Jag hade kunnat både tagit bussen och väntat på jourtid!!! Jävla sjukvårdsrådgivningen ta er i brasan!!! Jag har inte råd med detta!!!


Nej mamma!

Vill inte va med!


Hopplöst!


Han sover vad man än hittar på!

18/10 Crosstrainer!

Tisdag och förskoledag. Kasst väder. Gick bara en kvart för att få in Johan i djupare sömn sen körde jag 30 min crosstrainer här hemma istället. Jag säger inte att jag vill (för det gör jag inte) men jag hoppas att jag kör 30min ikväll också. Mitt nya avtal: 30 minuter crosstrainer dagligen oberoende av om det blev någon långpromenad eller ej. VILA mina arbetrdagar(varannan söndag) och de kvällar David kommer träna innebandy. Självklart fins inget förbud att köra även de dagarna men jag tänker inte ställa några krav då. Att hålla detta skulle göra mig otroligt stolt. Men jag behöver nog se lite förändringar på vågen för att hålla mig taggad. Just nu verkar jag stå stadigt på 58,5. 7,5 till ska ju av och då kan det inte hålla på och stå still för mycket. Nu sitter jag med "brunch" och kaffe och väntar in Johan som ska vakna och då ska jag roa honom så länge det går. Sen ska jag handla och då är nog klockan dax att hämta. Dammsuga också för jag känner inte att jag behöver vila efter hyffsad natt och tänker att om jag behöver det imorgon istället kommer jag vara mycket nöjd om det är gjort. Dygnen är så långa just nu ock tiden går inte fort. Kanske för att jag är ivrig att komma vidare...längtar tills Johan sitter, äter med sked och sover gott. Längtar tills JUL och....längtar tills jag kan ha mina kläder...längtar tills vi får in lite mer stålar(min lön). Men det ska bli riktigt kul att jobba nu på söndag också! Hoppas det blir en lång dag för det blir mina enda timmar i oktober. Och att jag inte är dödstrött och mår illa då. Hur det nu blir med det så är det värt varje krona som jag får in för det är bara bonus för oss. Julklappar till barnen och förhoppningsvis något till oss själva. Vakna nu då trötter!!! Om han nu ska vara vaken 6h från morgon till kväll är ca 1,5 avklarat. 4,5 till det blir inte enkelt!

Fy fan!

Blä blä blä jag mår blä!!!!! Ska jag orka detta tills han blir 4 mån och jag kan ge kvällsgröt och sedan låta bli nattmål??? Imorgon när Louise är på fsk ska jag verkligen försöka sova. Ingen promenad eller städning. Livräddning i sängen istället. Vad kan jag ha sovit senarte två dygnen? Ca 4 Max 5 timmar totalt. Det är så frustrerande att han kan sova som En stock på dagen vad man än stör med och sedan vara oläggbar på natten. Jag ska ju leka hela dagarna. Jag kan inte göra som Johan...åh vad jobbigt det är!!!!

17/10

Ny vecka! Upp 6.30 med Louise redan vaken. David jobbar och Johan drar sig. Blir en lång dag för jag har fått för lite sömn igen. Hoppas Johan kan vara vaken mycket idag. Louise leker bra så här tidigt så jag passar på med lite tvätt och diskmaskins göra. Om fem timmar är Pernilla här och jag ska bjuda på blomkålssoppa. Nu sprattlar bebisen inne i dubbelsängen. Då får han gärna komma upp och vara vaken:-) om han inte somnar om som vanligt när det blivit dag...

16/10

Hallu!!! Nu är barnvakts helgen över! Nästa gång blir nog 1a advent då tror jag älsklings tjejan ska till sin Malin. Matar Johan och väntar hem David som stack på fisketur en sväng. Snart lite kaffe hos mamma och hämta Louise. Natten vart tyvärr inte kanon. Vaka 01-04 ca. Men jag känner mig inte så värst sliten för det. Har ätit frukost och promenerat med vagnen. Städa tänkte jag men tar det på tisdagen istället!!! Imorgon ska Johan bekanta sig bättre med ena gudmorssystern pernilla, i familjen kallad Bull, inte så smickrande men det är min far som sätter dessa smeknamn. Jag var bullen som barn senare Joni. Mina barn är lill-fluffo samt lill-fjutt. Syrran heter så fint som baota-malin. Angela får vara mega-bull. Joakims tjej kallar han plogen(heter typ plogström elr nåt) mina bröder plätt-erik, korven ja... Bebisen här vill som vanligt bara sova sött inte äta och bajja som mamman tycker. Inte ens brandlarmet stör honom märkte vi igår när vi grillade lamm. Vi hade mysigt igår. Tittade på en Irene Huss och sen nån amerikansk komedi som jag dissade för sovrummet. David hängde nog kvar framför tvn länge och sov med hög volym på snarket på sin soffa. Romatiken får blomstra nån annan gång. Men vad mycket vi hann prata om framtiden, om våra egna behov och önskemål och hur vi kan unna varandra egentid på ett bra sätt. Viktiga grejer. Bra att veta vart man har varandra också.

15/10

För lat för att blogga! Imorgon:-) har en bra helg och mår bra. En kortis. Men vad snabbt jag började sakna min tjej... Huhu, inte tänka på henne nu. Å andra sidan vad skönt mamma+pappa+enkel bebis är. Oj vilken skillnad mot lördagarna för två år sedan. men lite bökigt i natt ska det nog bli. Nu ska vi se film och jag ska gotta mig med hallon och vaniljyoghurt som efterrätt efter lamm, rorfrukter och rödvinssås. Just det min morgon vikt: 58,4 kg jag går ner nu. Äntligen. Fettet var nyckeln! Vågar inta ha så höga förväntningar men unnar mig att vara glad för det lilla.

14/10 Jag är så glad idag!

Mamma-Fredag! Kanon morgon med snäll Louise och super nöjd Johan. Lugn och ro! Plattat hår och smink lyxade jag med och vi gick till öpnna förskolan strax före 09 i god tid. Våra mornar är inte stressiga. Johan sover lite längre än Louise och hon äter frukost medans jag fixar. Allas kläder tar jag fram dagen innan och Johan äter vid 06 så han är inte hungrig när han vaknar vid 7.30 ungefär. 

Varit på kyrkan tills nu med Miley och Yllka. Jätte mysigt och trevligt. Trilltrapptrull. Storkusinen var på förskolan men nästa onsdag kan vi ha med oss alla fyra hjärtan:-) Jag tycker om att träffa Yllka vi har alltid mycket att prata om. Nu ligger Johan och vaknar till i vagn och Louise försöker jag lägga för vila. Hur det går får vi se.

Natten var helt ok. Vaknar mycket gör han men jag "liggflaskar", funkar kanon han äter lugnt och fint så. En stund var han svårsövd men det var inte längre än att jag orkade med. Känner mig "normal" idag. Jag ska inte ropa Hej än men jag TROR att nätterna kommer lugna sig. Johan är en vansinnigt "enkel" baby i övrigt just nu. Lite, lite kvällsgnäll har han men det måste man ju få ha. Och sista två dagarna har Louises extremtesting varit lite enklare. Känner mig positiv. Och på det sa David att han tror han kommer hem i god tid idag. Hålla tummarna. Vi ska äta taco:-) Hur svensson blir det inte och sen lite idol kanske?

Och imorgon kommer underbara lördagen. Älskar min tjej till månen och hem men det ska nli skönt med lite barnis en natt. Hon kommer dessutom få ha det kanon hos mamma. Och jag ska få byxor:-) Och David klipper sig, det ska också bli trevligt snacka om långhårig han är nu!

Igår kväll handlade jag på ica stenby LAMMYTTERFILÈ 99KR/KG. För mig och David lamm gormander är det som att vinna på lotto, helt ärligt! Köpte tre kg. Så mumsig middag blir det imorgon!!! Ja det räcler väl till jul det där lammet. Även lammrostbiffan för samma pris, också helt OK.

Nu ska jag äta yoghurt och musli:-) Hoppas Lola somnar hon blir mycket mysigare sen då. Kanske hela dagen bara kan få vara härlig:-)


Alla kusinerna-fattas bara lilla babyn i Yllkas mage:-)
Inget roligt foto men...ja...jag är dålig på det där...

Härligt!

Jisess vilken mycket bättre roligare mamma jag kan vara idag!!! Kanske skriva om Louises schema varje gång David jobbar 8-17!? Långa, långa eftermiddagar blir det ju förståss då men det kan det vara värt!!! Vi har gungat och grävt och jag kände mig inte alls seg. Nu bygger vi lego och det är jätte kul! Johan har vaknat och snart kommer Alicia. Då får jag pyssla med Johan och lite tvätt medans tjejerna leker själva kanske?

13/10 Så utvilad som Louises och Johans mamma kan vara

Igår eftermiddag kom extrem tröttheten tillbaka. Så vi gjorde vad vi kunde för att fixa till det. Louise fick gå med David imorse en timma tidigare så jag kunde stanna i säng med Johan. Vi har sovit ok. Endast två flaskor under natten och ingen mega lång vaken stund. Av någon orättvis anledning vaknade jag med dunkande huvud men kaffe och ipren fick kurera det. Så nu mår man bättre och jag hoppas eftermiddagen blir ok. Hämta Louise före 13 blir det men sen vid 15 kommer hennes bästis tjej Alicia. Hoppas det blir bra, att dom leker med varandra och har en rolig stund. Jag räcker inte till åt Louise faktiskt.

Johan undrar nog vad som pågår, ingen promenad? Men jag vilar på alla sätt idag. Kommer väl krypa i min i eftermiddag sen för det men nu har jag bestämmt så.

Idag ska vi äta chili con carne. Icke LCHF. Dieter är dumpad. Under helgen ska vi fundera ut hur våra matvanor ska se ut. Och undertiden lyxa och äta gott. Ingen godisfrossa dock för jag har absolut blivit av med sötsug och frestas inte alls av sånt, det vill jag inte förstöra. Blit naturell yoghurt med nyttig musli till frukostar iallafall. Gröt, välling och kanske kväckebröd med magra pålägg. Helt tvärt om nu då:-) Släta underbara grönsakssoppor till lunch och vanlig mat som passat familjen till middag men extra grönisar till mig samt inga feta såser och ostar på mitt. Min egen sömnbrist-diet. Jag är besviken, var otroligt pepp på LCHF och inställd på nedgång. Gillar maten och att det är så enkelt! Nedgång ska det bli endå. Jag vill ner 4,5kg före jul.

Nu ska jag packa ner sonen i sin älskade vagn och handla kolisar på ica Stenby. Sen ska jag äta yoghurt med lite musli, så jag inte får ont i magen. Efter det blir det bvc och vägning. Intressant. Han äter ju nan nu så jag vill gärna se att allt funkar. Så gott som han sover på dagarna kan det inte finnas mycke magknip kvar iallafall. Sååååå härligt för honom och oss alla! Det börjar bli en ganska "enkel" bebbe detta! Jämnför jag det minsta med syrran ja då njuter jag. Herre gud sån hon var!

Ni kanske undrar över det här med amningen? Mitt stora "svek". Jag kan skriva om det sen. Jag ångrar mig varje dag och är super nöjd varje dag. Men ur familjens perspektiv är detta bra. Jag blev livrädd att hamna i samma tuttkaos som jag gjorde med Louise. Innan hon var 5 månader somnade hon ALDRIG(ja ALDRIG) utan mitt bröst i munnen. Jo en gång när jag var på rättegång med en pusselbir hos Malin som fick ta ett riktigt skrik drama...men då var hon kanske 5 mån typ? Första två veckorna somnade hon väl nån gång också kanske. Vagn, spjälsäng och vagga stog tomma iallafall. Jag hade lixom inte direkt kunnat lägga henne i en vagn och handlat...Johan sover så bra och somnar hos alla, i alla lägen och han äter inte ofta. Han är en mycket lugn kille.  

Börjar bli mycket svammelblogg här, mycket text och lite bilder. Men jag har mycket u huvet och lixom rensar lite här då. Det är OK va? Det är faktiskt ganska många som läser nu, jag är lite nyfiken på vilka. Jag får FÖR LITE kommentarer. Jag måste inte ha kommentarer, bloggar för min egen skull men det vore ROLIGT!!! ;-P

Hjälp tjockosen lite här.

Sömnbrist=fett förbrönningen funkar inte normalt.
Fett ditet+sömnbrist= FEL.
Jag bör alltså äta magert.
Vill endå följa en enkel diet där man inte behöver räkna, tänka och planera.
SNÄLLA, tips???

12/10 Allt möjligt

Förmiddag och Johan sover nästan för bra. 2,5 timma drygt. Men eftersom det är förmiddag så får han det. Sen får han sova i eftermiddag en stund sen får det vara nog. Men det är väl väldigt bra om han redan kan börja sova två långa pass istället för till och från? JAg TROR jag gör rätt. Önskar att jag hade facit. Men det är bra att veta att möjlighet till förmiddags vila för mig finns tre dagar/vecka! Men nu står flaskan i micron och jag bara väntar på mig bebis. Har promenarat på en celcius som ska vara en så jäklans bra tränings dryck. För dyr men jag unnade mig denna idag. Pigg vart jag iallafall! Har en bra och bekväm dag. Malin kommer efter förskolan vilken roar Louise så Johan kan få sova sitt eftermiddags pass och sen stannar hon typ tills David kommer så vi kan lätt hålla Johan vaken sen från 16 vilket gör natten lite bättre. På fredag blir det svårare att styra Johan då Louise är hemma hela dagen. Ska han kunna vara uppe från 16 ja då måste han få sova middag bra först! Igår ramlade ögonen ihop hela tiden och vi fick kämpa. Tvärr var han vaken en väldigt lång stund inatt iallafall.

Jag har sorterat kläder(plågat mig med att prova, igen!). Det är väldigt lite som passar just nu. Har en del som passar om några kilon iallafall. Men David och jag har bestämt att till helgen ska vi iväg och köpa ett par billiga men varma bra brallor meg hög midja till mig. Trots "inköpsstopp". Detta går ju inte undarn direkt med att tappa kilon eftersom jag gick upp nu så jag måsta ha något på vägen. Som man kan ha tröjor till det är för kallt med tajts och jag vill inte känna mig "myssunkig" varje dag heller.

Idag ska jag lägga lite tid på middagen för en gångs skull eftersom syrran är här. Då får jag en chans att stå vid spisen. Annars spenderar Louise varje sekund, jag lovar, med att ligga på golver gråta och skrika mamma tills jag leker. Leka, leka leka. Hur bryter jag detta? Springer mellan Louise och Johan helatiden på eftermiddagarna. Om Johan fick sova ifred för henne skulle jag kunna leka. Men hon förstår inte och gör allt i sin makt för att störa då jag lägger Johan. Hopplöst! Och jag som behöver fixa lite med annat också...iallafall på fredag. Måsta bli mer mamma och mindre lekkompis, hitta en bra balans. Men usch vad besviken och arg hon kommer få vara. Hon vänjer sig va???

Igår satt jag i soffan och såg ett helt avsnitt desperat housewives. Skont men undertiden jag satt så, det var länge sedan, kände jag hur vansinnigt ont jag har i rygg, vacka och axlar. Bästa att inte sitta och känna efter mer...

Japp, inte längre lik Lindén...mer och mer lill-David en gång till.

Lycka


Röda ögon och mjölk i mun- Men titta inte på det! Titta på vår glada babyboy:-)

Den vackra flickan<3

Syskonen

Nybadad LOUISE ungefär en månad gammal


Nybadade JOHAN ungeför lika gammal


Bättre!

Förutom tre matningar har vi sovit i natt. Underbart!!!! Och matningarna gick bra han låg breve på kudde och jag låg ner och matade. Han åt upp allt och somnade ganska snabbt om. Funkar det så här kan jag leva länge. Håller honom vaken från 15-16 tiden och lägger även migsjälv sen redan runt 21-22. Louise har inte vaknat det gör stor skillnad. Nu kaffe och klä tvååringen. Sen förskola och jag hoppas promenad. Sen ska jag faktiskt städa och kanske ladda in foton. Sen är nog klockan 13.30 igen.

Skit diet!!!

Nu nattas Louise och Johan har varit uppe 4h så nu hoppas jag få till det och sova lite! Viktigt nu! Känner mig väldigt konstig och dålig. Det tar lite på energin att vara i min mamma kropp och veta att det går åt fel håll också. Vill varken bry mig eller tänka på det alls men helt ärligt det måste jag tyvärr. Det råkar visst vara viktigt för mig. Efter Louise gick det att lägga kroppen på hyllan och bara vara nöjd för tillfället för då kunde jag endå ha stl small. Vi pratar om att göra om dieten. Jag tänkte börja äta massa grönsaker och sånt och skippa det här feta. Ingen bea. Vill ner till 55 iaf sen sista kan sitta tills precis föra sommaren. Ger lchf en-två veckor till nu. Jag äter ett ägg och fyra bacon till lunch och lite olika till middag. Det ska funka så. David har tröttnat och känner sig seg av det. Hur jag än gör blir det iaf inget bröd i dieten. Jag vill skriva lite om underbara Johan som har blivit en så levande liten bebis kille nu sista två dagarna. Men tar det imorgon. Nu ska jug ruska av mig funderingarna kring diet och göra vad jag kan för att söva mig och babyn. Träningen lägger jag ner tills nätterna funkar men promenera ska jag göra. Nu fokus på familjen. Älska mina TRE massor!!! Till och med karln fast jag mest gnäller:-) i helgen ska vi ha barnis till Louise och rå om varandra.

Tröttmössan på

Min son tror att det är natt på dagen. Äta och äta på natten och sova på dagen. Nu är jag fast besluten om att hålla honom vaken! Hur? Tips? Han har verkligen missuppfattat dygnet. Och jag början må jävligt konstigt nu. Helt mosig och yr. David verkar jobba över. Synd. Eftermiddagarna är långa och jobbiga. Svåra. Usch!

Jag växer!!!

Måndag är vägning. Plus ett kilo. Brösten krymp massor. Alltså upp mer egentligen. Skulle ju aldrig mer över skit 60kg. Nu är jag ledsen. Nu mår jag inte bra. En liten långsam nergång så är jag nöjd. Men nej jag går upp. Slå påsen som ligger. Jag har inte ätit för mycket, det är jag säker på. Äter två normal stora mål om dagen. Helt enligt strikt lchf. Dricker mycket vatten. Har börjat gå på toa. Jaha fokus på en hemmamedbarnendag. Öppna förskolan. Jäsp! Johan var hopplös inatt.

9/10 helgen som gått

Ska försöka kvälls blogga lite med mobilen. Appen funkar skit dåligt! Vill ju endå hålla bloggen uppdaterad även om jag just nu är väldigt mån om att inte lägga en minut på onödigheter. Helgen har varit sådär. Jag fick söka akut läkarvård (ingen fara dock!) i fredags kväll. Min kropp sticks och domnar av och jag trodde på riktigt att jag höll på att få blodpropp eller något värre som ska opereras. Jag hade väldigt obehagliga symtom( som delvis är kvar). Tydligen någon form av Psykisk orsak till det hela. Fattar inte helt själv men stress och ångest och extrem sömnbrist beror det på. Jag har sovit minimalt under veckan och slitits mellan mina två barn om nätterna. Jag känner mig orolig över att inte klara vardagen med Johans magknip och Louises extrema testfasoner. Jag vart så rädd att det var något fel på mig som skulle göra att jag måste vara ifrån mina barn. Men jag mår bra nu. Det rann över. Obehagligt var det. Pirrar och domnar av i kroppen mycket fortfarande. Lördagen gick att smälta fredagen. Söndagen har David jobbat men han kom hem mycket tidigt och då stack jag på långpromenad med Johan. Det är min terapi. Det ÄR tufft för oss, mig och Louise att komma till rätta i det nya. Jag måste hitta en bättre natt vana med Johan också. Hoppas det blir bättre under veckan. Kanske blir han en sån bebis som Louise. Hon sov 8-10h Max/dygn. En del barn behöver bara det men då måste man snabbt lära dom känna av natt och dag. Ikväll åt vi god middag men nu har jag stängt in mig med Johan i sovrummet efter en löjlig diskution som fick mig att känna mig dum förklarad. Han är jätte vaken men David tror nog vi sover. Spelar ingen roll. jag sover gott när Johan väl sover. Det räcker oftast men inte i fredags. Johan har börjat flina med vackraste leendet. Det ger så mycket! Har haft ett par riktigt mysiga stunder idag. Önskar att jag kunde lägga upp en bild men det funkar dåligt. Så var det med denna helg. Jag är värsta hormonkossan och skulle gråta i timmar om Någon kom åt knappen. Hoppas ingen gör det för jag skulle känna mig så patetisk så då...jag ÄR glad över barnen och ser fram imot hösten o ännu mer vintern! Och jag ÄR lycklig. Men endå....jag funkar inte som jag vill och mitt tålamod är botten. Jag vill ha allt i sin ordning snabbt nu!!! Men bebisar går inte att styra efter en månad och Johan går inte åt rätt håll....säkert massor stavfel nu men så får det vara. En del tycker säkert jag bloggar lite väl privat nu men jag vill minnas allt som händer. Dessutom är detta en gnäll blogg bland annat. Håll tummarna för att vi får sova iaf 4 h i natt. Får jag det varje dygn funkar jag hyfsat.

8/10

Blogg paus. Paus från det mesta.

7/10 Och nu är det inte roligt!

Idag är livet jobbigt! Natten har varit sömnlös i stort sett. Louise har vaknat och skrikit som en bebis 7 gånger.  Varför vet ej. David hör inte henne, bara en gång. Hon testar nog att att skrika som hon hör lillebror och vill få samma uppmärksamhet kanske. Inga tårar eller drömmar. Men vad hon än har för anledning vill jag ge henne trygghet. Men jag räcker inte till!
Bebisen vill inte ligga stilla, hopplöst!!! Johan kom till ro för att sova två gånger ca 02-04 och 06.30-07.30. Och jag mår skumt. Mina armar och ben domnar av då och då. Sömnbristen anske orsakar det, vet inte. Sent igår kväll började jag känna mig jäte konstig nästan svimläge. David sov som en kloss. Brukar inte be om hjälp med Johan men inatt ville jag ha hjälp då gick inte karln att få liv i. Han son gott från 23.30. Jag ruskade till och med på honom!
 
Nu ska iallafall denna dag och helgen genom levas. Tur David tog Louise 06 imorse så som man en timma där tillsist...Har helt lagt ner min träningsambition tillsvidare för att återhämta mig. Ingen promenad idag. Lämnade Louise på fsk som hon tack och lov har idag istället för igår och gick hem med sovande Johan och kröp ner. Då börjar batteri elendet på bramdlarmet thuta! Vad faaan!!! Nu sitter jag här med kaffe, sockerfri energidryck och färdig sovd bebis. Skulle promenera långt sen städa men skiter i begge. Fokus på Johan, mer klara jag inte.
Helgen blir lördag morgon med familjen, promenad(om jag sovit) sen sticker David och fiskar några timmar.
Söndag jobbar han från 06 och han tror det blir en sen eftermiddag. Sen är det ju tvåbarns måndag. Helt ärligt: Om inte jag får sova iaf 4h i natt kommer jag bli en fara för mina barn! Vi som planerat värsta mys fredagen med lufttorkad skinka, salami, mortadella och spansk hårdost. Men jag brukar ju klara detta bra...lägger som sagt av med motion och städning och håller mig till barn och sömnjakt. Lille Johan är inte direkt styrbar ännu och eftersom det inte kommer ges tillfälle för sova middag blir det nätterna som baramåste funka hyffsat.

6/10

Nu åker jag till banken med Louise. Hon tror vi ska göra något kul hoppas hon somnar:-) efteråt ska vi till syrran på jobbet. Lucas är finklädd och med även hans skötväska. Min lilla bebis har pappa time!


Underbara unge!!!

Har ju skrivit lite om Louises inlevelse i leken. Idag pumpar dom ut lite mjölk innan dom går ut så tuttarna inte får för mycket mjölk!!! Haha!!! Annika kan inte bära hon har ont i ryggen. Tommy matar bebisen han är ledsen, ingen får klappa nu. Låt han vara...bla bla bla. Det är så kul!!!


Det går ju!

Ute lek gunga och gräva. Nu korv på Ica. Det var ju inte så omöjligt. Vet inte hur jag tänkte? Men oj vad lång denna dag är! Louise sov middag i sin säng oxå. Det brukar inte gå.


Det funkar...

Hemma och inne går det. Johan sov långt pass sen satt han i babysitter och jag kunde mata med höger och bygga lego med vänster. Men Louise är INTE sjuk. Bomben har slagit ner big time. Biter ihop. Ingen ide att ens försöka plocka. Känns jobbigt att ha missat min promenad kryper i benen. Nu sover Johan i babybjörn. Han får sova mycket, han kan vara vaken mer senare. Nu steker jag hamburgare till Louise. Hoppas hon äter. Det är svårt att räcka till tycker jag... Hur ska jag kunna gå på öppna och lekparker?? Johans mat o sov och tröst tar all tid just nu. Jag vet vissa har 12 barn:-) men detta är nytt för mig. Känns som vi blir inne mycket i höst...imorgon är D ledig och jag ska iväg på äventyr med bara Louise. UTE!


5/10

Louise var lite hängig och orolig igår. På morgonen svår och precis när vi skulle gå började hon gråta efter sova vagn. Avbokade förskolan och gick en sväng med henne i vagn och Johan i sele. Inte somna. Fick gå in. Vansinnig unge gapskriker i hallen hysteriskt efter utelek. Fan! Hon är inte sjuk! Detta blir jobbig dag. Just det. Jag sov mellan 05-06 ca that's it.


Nya rutiner!!!

Fullt upp med barn och bebis och mamman!!! Bloggar imorgon. Kämpar med Johans nätter och är envis som en get. Han också tyvärr. Grymt trött. Haft en bra dag endå men ingen träning tyvärr.


Fyra generationer


Johan, David, Seppo och Aaro

3/10 Måste träna nu!

Hemma från promenaden. Skönt att gå. Johan sov duktigt som en gris. Nu äter jag frukost. Enkel omelett med lite värterbotten ost i. Tänker hålla på dieten oavsett effekt i ett par veckor. den SKA funka!!! david blir smalare och smalare. Har torterat mig med att prova kläder. Kan inte ens ana att dom är mina! Måste komma igång med lite planka och hantlar. Slutade för David vart tjurig varje gång jag höll på och vi började tjafsa om vilken tid som passade bäst, om han skulle avbryta eller inte när Johan skrek om det skulle vara när Louise var vaken eller inte...jag totalt tappade lusten och gjorde det med gråt i halsen för att hur jag än gör blir det fel. Slutade försöka. Men tre ggr/vecka borde jag klara och kan ju försöka så ofta som möjligt när jag är ensam hemma. Och inget intag av mat efter kvällsmaten. Bara fredag eller lördag men då är det vår middag vi har vid tvn. Har ätit en bit ost på kvällarna och det får jag sluta med. Onödigt, är ju mätt! Njuta kan jag göra senare i livet inte NU. Ett bra resultat slår at njutning en ost kan ge. Ärligt talat! Så ska vi se om lite mer än -0,2 kan ska till nästa vecka. Shit det är verkligen overkligt att mina kläder är mina. Det är stor skillnad. Faktiskt! Även om alla säger att jag är så fin nu och blablabla shit så skiter jag i det. Kul att jag är fin nu, men det är inte här jag tänker stanna. Johan sover vidare...hade ju kunnat träna nu men 30 min till lär han inte sova. Inte mer idag iallafall. HAn sover i stötar. Inatt han han ammat mega mycket. Man kan nästan se hur han växer om man tittar på han länge, haha!

Står still

Ingen nergång. Fortf äckliga 7,5 kg kvar. Vad gjorde jag fel??? Ledsen nu. Blä!!!!


2/10

Oktober nu! Ett år precis sedan inflytt här. Barnens farfar fyller och vi har haft fikat här. Johan firades också. Nu är det middag på g. Sitter i Louises rum. Johan ligger på mage. Har masserat han har knip men det verkar släppa lite. Får se hur kvällen blir. Han var stökig under promenaden också. Har gått över 12h denna vecka! Det blir en del. Hur ska jag klara mig när det regnar eller jag inte hinner? Är helt beroende av den där sköna stunden varje dag!!! Nästa v har jag iaf möjlighet dagligen om vädret tillåter. Imorgon ska jag kolla vikten...blä känns som inget hänt. David börjar bli smal iaf. Hoppas han fortsätter lite och sen låter bli att gå upp allt igen. Jag vill inte vara i en kropp som inte känns som min längre!! Har dåligt tålamod men helt ärligt jag mår skit när jag ser i duschen eller spegeln. Orsaken är helt ointressant. Ingen tröst don't try! Jag vill känna mig hemma!!! Bekväm och till och med snygg! Detta är en färdsträcka och vissa slipper den mens jag fick gå upp 25kg. Inte rättvist! Drygt! Hoppas dieten funkar! Ammar ju så kan inte köra lågkalori...


Johan<3

Napp unge!


Latex!

Myser med nybadat hjärta som är nöjdare än på hela veckan. Han har fått latex napp och ett bad som han super duper njöt av! Vad bra man mår av att få ha mysigt med sin bebis när det varit lite tufft. Han har börjat göra små konversationsljud också. Bebis ljud. Mys!!! Och nya napparna!!! I love:-)


Lördag

Morgon promenad, besök av mamma, utelek och crosstrainer. David har hållt på med svamp. Personligen tycker jag tiden borde gå till annat för frysen är full. Typ ta in utemöbler. Försöka umgås och ha trevligt sen ikväll då. Igår blev jag ledsen och la mig. Hör till det vanliga då det är svårt att göra sig förstådd alls. Nätterna är svåra med två barn varav en bebis som sover till 01 sedan Max 30 min utan att vakna och en vaken period på ca 3h mitt i natten.


RSS 2.0