David har planterat...

Vad fiiiiiiint det blev????


En helt vanlig måndag.

Inga konstigheter.


Dagens teckning!

En bagare. Med bagarmössa. Han gråter. Han tänker på sin mamma(?).


Fem underbara ungar älskar jag!

Vilken annorlunda och mysig fredags förmiddag!
Först kom Malin och strax efter Adriana. Charlie och Yllka ville båda få leka med sina Miley och Angie på leklandet. Hade nog inte vågat mig på barnvaktandet om det inte vore för att Malin kom också. Men det har gått så bra! Vi var själva drygt en timma och det funkade fint. Kära nån vad den ungen är fin!
Det slog mig just hur stor min glädje är över att Charlie och Yllka har barn!
Inte nog med att David gett min dom två underbaraste ungarna på jorden som jag älskar gränslöst över allt som finns utan jag ska också få se tre(minst!) härliga kusiner till dem växa upp också! Det är fina små barn bröderna Jepsen får:) Kanske för att de valt så vackra mammor? Hehe:-)


Sist dagens lunch för min och Malins del. Butternutsoppan med chili och pumpafrön, levain från Printz till det.
Åh vad grym denna soppa är!!! Sjärnklass hehe! Made it my self!

Nu börjar helgen med att vi strax hämtar Louise:-) Lördagen fyller vi upp med något skoj familiert sedan är det arbete som vanligt på söndag. Äver under nästa vecka blir det en vanlig vecka för oss eftersom David inte kommer att vara ledig något. Hade varit härligt med ännu en lång helg...:-)

Ikväll efter läggning hoppas jag på att ha lite mysigt med david. Äta något gott och umgås. Prata om vår underbara bröllops tårta som jag just beställt. Ojoj oj vad den kommer bli hårlig!!! I say no more:-P Men wow! Mums!!!

Adriana!

Vilken ära att få passa henne medans storasyskonen får mamman och pappan för sigsjälva för lite bus! Johan är så förtjust dessa två kommer bli så goda vänner så fort Adrians kommer upp på knä! Malin är här så inget barn behöver skrika.


Nu har jag ritat igen:-)


156 dagar!

Det är lång tid det. Men efter över 5 års förlovning är det ju inte särskilt länge. Snart sitter vigselringen där och jag är fru David Jepsen! Vilken ära, det också!


Två ungar!

Och dom är miiiiiiina. Baara miiiina...och Davids förståss. Jag är deras mamma! Tänk! Vilken ära!


Ny inredning?!

Eftersom fönstren sett så tomma ut har jag nu fyllt upp med lite gosedjur. Inte så vackert kanske men jag gillar inte när det är tomt. Och Johan river allt han kommer över. Så detta känns som en enkel lösning! Om det är något som finns mycket av här så är det gosedjur!


Så ja!

Louise är less nu.


Måndag

Idag är det måndag igen. Veckorna går fort fast dagarna är så långa?! Det är konstigt.
Bebisen är snart 8 månader!!!
Idag har vi en mycket lång dag då David har 09-18 pass och kommer säkert inte förens närmre 19-tiden. Barnen och jag får äta själva.

Tradara pengarna rullar in. Blev ca 900. Det känns kanon!
Visst trist att inte spara allt men alla deras mest använda babyplagg finns i minneslådorna. BB pyjamaser m.m.

Förra veckan var en riktigt bra vecka så det hoppas vi på nu igen. Jag och barnen var hos kusinerna en dag. Åh vad jag gillar de tre ungarna! Angelina var hos oss på lördagen också och det var så mysigt att ha henne här. Hon är en toppen bra "stor-kusin" till Louise och de lekte massor!

På förmiddagen idag kom Malin en liten stund annars har vi mest byggt lego och "lagat mat". Johan är inte helt lätt road dessa dagar...han börjar lära sig att ställa krav på mamma?

Oj vilket trist inlägg! Skulle egentligen ladda in bilder men sladden vill inte komma fram...


Louises fina far!


Jippi!!!

Vi fick lite knapert här och jag fick lov att lugna mig lite med budandet på tradera. Så jag la upp egna auktioner! För att stilla tradera-begäret. En del av barnens allra finaste urvuxna kläder. Minst 700kr har de tjänat och massor av nya leksaker(lego) kommer att köpas in snarast! Åh vad jag älskar att ge Louise lego(duplo)!!!


Titta ett så vackert barn!

Adriana


Min blivande make

Vill inte fotas när han äter ädelost ur skål med sked. Han vill heller inte att jag bloggar om det Haha! Nu gör jag det. Nu tänker mannen sexstrejka...haha! Tjena...


Blåbär och vitsippor!


Lekande barn


Dagens lego

Ett sjukhus som 9/10 av alla byggen.


Många bilder?

Något fel på appen!


Före och efter Johan kommer in och leker

Det var ju bra, nu kan vi bygga nytt imorgon.


Dagens outfit

Dubbla sockor(alltid dubbla kan inte ha bara ett par, inte ens på sommaren om jag inte är barfota) skönaste mjukisar med mudd. Älsklings tröjan över ett linne(absolut inte bh, jag har bara bh under vissa plagg typ en gång/månad) till och från en stor varm kofta vid behov. Självklart bekväma skruttiga gamla boxertrosor under. Och mina smycken från David:-) håret i knut. Så här trivs jag bäst!


Min Lollo


Nu är helgen slut!

Och chokladen med:-) i ate it all! Föresten...höjer nyheten till en 7a. Ju mer man åt ju bättre. Nu vill jag ju ha en till!


Perran:-)

Denna tshirt ett minne från min första sommar 2006 på perrongen. Jag var 18 år och så stolt över mitt jobb! Och jag hade så kul! Vi hade mycket att göra då...och det älskade jag! Fint minne.


Titta vilken fin tröja jag har! I love tradera!!!!


Morfar Kents lilla kille!

Johan rockar i L-K bodyn och har inlevelse likt morfarn då han lirade med larz-Kristerz!


Vanlig helg

En helt vanlig helg efter våra två lyxhelger som gått.
David tog precis Louise och stack till Leos lekland. Johan sussar sina sista minuter på vilan och jag har betalat lite tradera (suck, jag måste sluta!!!).
I eftermiddag och kväll händer inget mer än en eventuell fisketur för David.

På lördagar brukar jag få anledning att sminka mig och ta på mig något snyggt då vi oftast träffas med några eller åker på shopping typ. Men idag ska jag bara gå hemma. Lite trist faktiskt. Gillar att göra mig till något mer än sunkmamman.

Imorgon blir det iallafall arbetare av mig. Och helt ärligt, jag längtar verkligen...haha. Det är faktiskt riktigt kul att jobba. Jag jobbar bara veckans bästa dag då vi producerar ostöärt i flera timmar och det är så underbart att fylla backarna med färdiga grejer.
Efter jobbet hämtas jag av min far med fru och åker hem för att äta middag. David ska göra kalops! Davids grytor är inte vanliga grytor. Dom är i världsklass! Även M&M kommer men tod får ta med sig eger vego:-)

Nu ska vi strax handla lite jag och babyn.



Nej!

Chokoman som jag är. Tillsist kände jag att jag måste testa denna. 4 av 10. Chokladen god, lakrits god...men inte tillsammans. Konsistensen härligt klickig. Men nej....den kommer ligga i kylen och ätas upp vid brist på annat.


Bröllops fokus!

Jäklar vad jag är lycklig över att vi gifter oss!!! Yeah! Jag ska bli frun! Mamman och frun! *GLAD* Det pirrar i hela mig! Idag har jag planerat bästa tänkbara morgongåva till David!


Fan oxå!!!

Jag åkte till psykologen med Johan. Bökigt. Stressigt. Tror ni jag hade en tid? Ja....igår! Nu åker vi hem igen. 1,5h fattigare och dessutom har han redan haft sin vila. Suck!


Barnen badar med David.

Och här ligger jag. Fast dem tror att jag städar eller nåt;-p haha!


Påsk

Nu har det varit påsk!
Nu kommer sommaren verkligen snart.
Sen kommer hösten och när den börjar....trallalla står jag brud!
Längtar mer och mer efter den dagen.

Påsken har varit riktigt bra på alla sätt och vi har hunnit med att träffa många.
Vi har ätit massor av god mat som David lagat och haft så mycket tid för barnen.
Och jag har tömt en italla vas med små godis all by my self:-) hehe

Och inatt....Jäklar vad bra de sov! Båda i sin säng hela natten och Louise vaknade 2ggr. En för nytt vatten och en för täcke. Johan vaknade bara 4 gånger och det enda han ville var att stoppas om och få sin flarra som han snuttar på. Alltså jag väcktes bara 6 ggr mellan 23-07, mindre än en gång/timma. Det är kanon! Så kan jag ha det! David somnade på soffan också så jag hade hela sängen för mig själv:-)))

Nu är det en vanlig vecka och i sin orning städar jag tisdagar. Och betalar tradera. Och leker:-)
Lollo är på förskolan nu. Passar på att ge Johan 110% av mig. Men nu sussar han:-)

Prickigt:-)

Ute och åker med två påskkärringar:-)


Det kom förbi en Morgan!

Så jag saknad D. Men å andra sidan känns det fint att ha en man hemma med två små änglar:-)


Nu ska jag ut och slira!


Kusin dans!

Jag är så glad över barnens tre kusiner! Louise älskar dem så! Idag har de varit här. Angelina är så stor och duktig och leker så bra med Louise. Miley är en stjärna! Adriana är så go och ljuvlig!


Jordgubbe


Vad hände?

Jag sopar istället för att dammsuga. Ställer disken i hon istället för maskinen. Lägger högar av ren tvättat på strykbrädan istället för i garderoben. Detta är mycket olikt mig. Går förbi saker och tänker "tar det sen" städar bara i slutet av veckan och inte även i början. Tänker inte en tanke på vad vi ska laga för middag förens jag måste börja laga. Drar ut på att hänga upp tvätt...så här kan vi inte ha det?!


Bra dag!

Idag är det en BRA dag.
Louise skuttade in på förskolan och Alicia välkomnade henne med en lång stor kram. Snabbt dom tusan var hon med i leken och dom andra barnen hämtade grejer åt henne. Så underbart att se! Numera är hon bara på Manicken och har sina kläder där. Det tog några veckor men nu är allt bara bra och hon får alltid vara med i leken. Dagligen tjatar Alicia och Louise om att de ska få leka här. Blir alldeles för sällan eftersom Alicia har sin lillebror på förskolan och de går hem tillsammans ganska sent för lek.

Det betyder SÅ MYCKET för mig att min gumma har roligt och mår bra på dagarna!

Johan och jag har byggt lego och ritat. Funderade lite över vad jag egentligen väljer att göra under förskoletimmarna...är jag inte vuxen alls längre? Är jag så parr ett mad ungerna? Till och med när Johan sover kan jag fortsätta bygga....herre gud! Kanske borde börja göra något annat. Baka? Gå på stan? Vad gör man?

Nu kommer snart Malin hit. Då ska jag koka en stor kanna kaffe.

Längtar tills denna påsk helg! Vi är lediga hela familjen i TRE hela dagar. :-)

Bra bra bra!

Vi har haft en jätte bra helg!
Igår efter en förmiddag med lek och bus åkte Louise med sin pappa till min mor.
Hon var jätte glad och packade sina favoriter. Idag är de på badhuset och jag kan bara tänka mig att hon njuter!
Jag och Johan gick på tunapark och jag gjorde vansinnigt bra fynd. Sen kom David och vi fikade innan vi åkte och handlade. Sen hemma satte vi på musik och hade massor av ljus. Min kära barndoms bästis och tärna Malin kom ett par timmar och det var så mysigt! Jag lämnade ifrån mig Johan till sin pappa och gjorde någonting otroligt njutbart. Med en vän satte jag min ute och drack ett glas rödvin, rökte och babblade. Det var LÄNGE sedan. Rena festen för mig.
Sen åt vi riktigt sen middag, Langos, och satt och myste i köket. Johan sällskapade oss tills sent sen vart det äntligen lite vuxentid..hehe:-)
Natten var sådan som det är med en förkyld snarkare och en upptäckande bebbe.
Morgonen som jag två bonus timmar ensam med proppar i öronen. Skönt!
Nu vilar Johan och david fiskar sen ska vi köpa fikabröd och åka till mamma.
Ikväll ska jag leka med Louise<3
Innan dess ska jag dammsuga för Malin hade vovve med sig igår och han lyckades dra ut en del dammtussar.

RSS 2.0